Vul je dagen met leven in plaats van je leven met dagen

Richard David Precht

Vul je dagen met leven in plaats van je leven met dagen

Over mij

Mijn naam is Mary Vermeulen en ik ben geboren in 1963. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door verbintenissen tussen mensen. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen om het allerbeste uit zichzelf en alles wat zij doen te halen. Hoe kunnen zij de relatie met zichzelf en met anderen verbeteren? Het antwoord op die vraag wordt niet altijd zonder slag of stoot verkregen, maar juist tijdens een worsteling leer je elkaar (en jezelf!) het beste kennen.

Mijn uitgangspunt is een leven lang leren! Ik ben psycholoog, mediator, coach en docent. Ik heb een achtergrond als fiscalist en HR Manager. Daarnaast heb ik een specialisatieopleiding Familiemediation (familiezaken en echtscheidingen) gevolgd, de postacademische opleiding voor systemische Relatie- en Gezinstherapie afgerond en de opleiding voor Financieel Echtscheidingsadviseur gedaan. Ik ben voorzitter van de Kring van Scheidingsspecialisten (KVSS, www.kvss.nl) en lid van het Mediators Network (MNWK, www.mnwk.nl). In 2022 heb ik de opleiding tot Danscoach (lichaamsgericht werken door beweging) en SCHIP-behandelaar afgerond.

Ik geloof dat ieder mens het beste uit het leven kan halen door zijn oorspronkelijke aard te accepteren en te koesteren. Dat vraagt om moed en steun. Moed om te leven volgens je eigen behoeften en dicht bij jezelf te blijven. Steun van anderen die in je geloven, oprecht naar je luisteren en je helpen om jezelf te ontdekken. Mensen hebben diep van binnen altijd hun eigen oplossingen al paraat, beter dan ik ze ooit kan aandragen. Het is mijn taak én talent om jou bij de bevredigende antwoorden te brengen.

"LIFE IS NOT WAITING FOR THE STORM TO PASS, IT'S ABOUT LEARNING TO DANCE IN THE RAIN"

(Vivian Greene)

ADR Schilden CRKBO KVSS
Website door Buro TARGET