TEMIDDEN VAN DE MOEILIJKHEID LIGT DE MOGELIJKHEID

Albert Einstein

Mediation Lelystad

Als mediator ben ik beschikbaar voor de regio Lelystad. Mijn praktijk is gevestigd in Almere, waar je uiteraard van harte welkom bent. Indien het voor jou een bezwaar is om naar Almere te komen zoeken we een andere geschikte locatie..

Ik  ben gecertificeerd bij het MfN en bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dat wil zeggen dat ik voldoe aan hoge kwaliteitseisen en dat ik mediation op toevoegingsbasis kan doen (gesubsideerde mediations).

Mediation is een vorm van bemiddeling. Als mediator help ik jullie (weer) met elkaar in gesprek te komen en zaken te bespreken die belangrijk voor jullie zijn. Emotionele zaken belemmeren vaak het maken van goede afspraken over praktische aspecten. Ik help jullie een onderscheid tussen beiden te maken zodat een goede oplossing kan worden gevonden.

Bij een echtscheiding  moet er veel worden geregeld in een vaak emotionele periode. Het gaat onder andere om de zorg voor de kinderen en om verdeling van vermogen. Als mediator help ik om alles goed op een rijtje te zetten, te zorgen voor rust in de communicatie en geef ik ieder de gelegenheid te vertellen wat belangrijk is. Voor meer informatie klik hier

Als je meer wilt weten kan je verder op mijn website kijken of je kan uiteraard vrijblijvend contact met mij opnemen.

"LIFE IS NOT WAITING FOR THE STORM TO PASS, IT'S ABOUT LEARNING TO DANCE IN THE RAIN"

(Vivian Greene)

MFN Register Mediator ADR NIP Schilden CRKBO KVSS
Website door Buro TARGET